About

Op deze Jonge Harten blog lees je interessante achtergrondinformatie over het festival. De blog wordt bijgehouden door een studentenredactie, onder leiding van Nynke Oele.

Dit zijn de auteurs:

 

Moeps Stellingwerf (24): Kunsten, Cultuur en Media studente met een voorliefde voor theater. Theater brengt discussie, plezier en soms stilte van emotie. Heerlijk om te delen met andere nieuwsgierige mensen. Vind met mij de match bij theater via Jonge Harten. Zie ik je daar?

 

 

 

 

Rosa van der Woude (32): Afgehaakte IO/IB-er, communicatiewetenschapster en schrijfster in spe: ik ben altijd op zoek naar nieuwe avonturen om mijn nieuwe reeks beststellers mee te vullen. Zoek en beleef je mee? Ik hoor graag van je!

 

 

 

 

Jantina Eppinga (28): Schrijfliefhebber zkt theaterliefhebbers. Heb jij affiniteit met theater en wil je samen met mij op avontuur gaan tijdens het Jonge Harten festival? Trek aan het touw, euh, de bel en kom in contact met het theaterstuk dat bij jou past. Geniet!

 

 

 

 

Marjolein Roozen (21): Studenten Kunsten, Cultuur en Media. Niet te moeilijk, breed inzetbaar, theaterliefhebber en dol op Groningen. Hyperactief, altijd rennend van hot naar her, overal en nergens te vinden. Tijdens Jonge Harten present in de theaterzaal en ’s avonds in De Spieghel met een lekkere borrel.

 

 

 

 

Gerlin de Lange (24): Afgestudeerd aan de opleiding Nederlandse Taal en Cultuur was ik op zoek naar schrijfmateriaal. Contact met Jonge Harten was snel gelegd. Deze liefhebber van kinderboeken, films en creativiteit, die verslaafd is aan muziek, zkt theatervoorstellingen met muziek en vreemde mensen.

 

 

 

 

Annemiek Lely (22): Toekomstig theaterwetenschapper heeft fascinatie gevonden. Van jongs af aan ben ik volop in contact met het theater. Een voorstelling kan voor een connectie tussen toeschouwers zorgen. De omgang met Jonge Harten bevalt me goed en is leerzaam. Misschien ben jij een schakel naar een carriere in het theaterveld?

 

 

 

 

Jorinde Bosma (18): Aangeboden: tweedejaars studente Kunsten, Cultuur en Media om een stoel te vullen tijdens uw voorstelling. Theaterliefhebber en taalpurist met een zwak voor droge humor. Deze dromer en chaoot wordt blij van kleine dingen en is met haar enthousiasme een gedroomde gast in elke theaterzaal.

 

 

 

 

Saskia Mooijman (20): Hoi! Studenten Taal- en communicatie- en informatiewetenschappen is op zoek naar die ene ware. De perfecte combinatie van creativiteit, toegankelijkheid en vermaak. Theater, literatuur of dans; mijn interesses zijn breed. Ben jij de voorstelling van mijn dromen? Dan hoop ik je tegen te komen op Jonge Harten.

 

 

 

 

Hannah Ellens (25): Afgestudeerd in Communicatie, zkt mensen met een passie voor theater. Stond vroeger zelf op de planken, maar houdt zich nu liever bezig met het schrijven over voorstellingen en de mensen daarachter. Kun jij mij jouw verhaal vertellen? Neem dan contact met me op, ik sta te popelen.

 

 

 

 

Marjan van Rij (22): Derdejaars student Kunsten, Cultuur en Media zkt voorstelling. Beschikbaar van 23 november t/m 1 december.  Graag houd ik mij bezig met zitten en luisteren, staan en klappen, en natuurlijk stil zijn met afwisselend een kuchje. Ben jij de voorstelling voor mij? Neem dan nu contact met mij op!

 

Advertenties