Art for sale

Nieuw bij Jonge Harten dit jaar is de kunstveiling. Initiator en curator Julia de Jong verzamelde werken van jong talent uit de buurt. Twaalf enthousiaste makers hebben in totaal 21 werken aan de muren van het Jonge Harten café hangen.

Door: Marjan van Rij

De zoektocht naar de makers startte bij de afgestudeerden van academie Minerva. Onder deze jonge talenten bevinden zich onder andere Mieke Fokkinga, Gijs Deddens (die zijn uil niet direct kwijt wilde), Irene Wiersma, Anne-Nynke Knol en Yvonne Blaauw. Bert Scholten maakte ook speciaal voor het café een muurschildering. Mocht je denken: dit wil ik ook wel? Dat kan: vanaf 100 euro kan er geboden worden op een heuse muurschildering in je eigen woonkamer.

Een kunstveiling klinkt misschien duur, maar dat is het totaal niet. Startprijzen beginnen bij de kosten van de materialen. Te veel betalen zul je dus niet! Daarnaast worden niet alleen de kunstwerken geveild. Jonge Harten heeft de smaak te pakken en op alle stoelen, krukken, tafels en meubilair in het café geboden worden. Dus schroom niet en mocht je in de buurt zijn, neem dan even een kijkje naar alle juweeltjes die Jonge Harten te bieden heeft!

Het bieden gaat de hele week door, op 1 december om 20.30 start de veiling en is het dus je laatste kans om er voor te zorgen dat er niet iemand anders aan de haal gaat met je favoriet!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties